Om dyrebar

 

Hvad er dyrebar ?

Dyrebar.dk er hjemmesiden for dyrebar, en virksomhed der tilbyder mobil dyrepleje.
 

Hvorfor vælge dyrebar ?

Hos dyrebar er dyrene i centrum, da jeg mener, at vores kæledyr er dyrebare og bør behandles derefter. Dyrebar kommer hjem til din adresse så dit/dine kæledyr er ved hjemmet, i trygge rammer, i en tilstand hvor pleje af pels og krop kan nydes. 
Hos dyrebar, passer vi på miljøet. Vi bruger specielle redskaber til at mindske spild af vand, samt energibesparende udstyr. Alle vores plejeprodukter er både miljø og allergivenlige.
 

Hvilke ydelser tilbydes?

Dyrebar er mere end en hundefrisørsalon på hjul. Dyrebar tilbyder pleje til stort set alle kæledyr inden for
- vask og tørring
- klip af pels, hår, negle mm.
- tømning af analkirtler
- behandling af utøj
- tandbørstning, rens og pluk af ører, rens af øjne, mv.
 

Hvordan foregår det?

Dyrebar tilbyder noget helt nyt: mobil dyrepleje - til glæde for kæledyr og deres ejere. Alle behandlinger foretages i en rullende salon, som er en rummelig, moderne varevogn med alle faciliteter til luksuriøs vask, tørring, klipning, rensning, osv. Dyrebar kommer til dig og dit/dine kæledyr i stedet for, at du skal transportere dit/dine kæledyr langt væk i ofte utrygge rammer for at blive plejet.

 

Hvor?

Lige nu tilbyder jeg mobil dyrepleje i det meste af det midtjyske område fra Limfjorden i nord til Aahus-Herning motorvejen i syd. Dyrebar tilbyder altså mobil dyrepleje på din adresse i byer som Aalborg, Hobro, Randers, Skive, Viborg, Bjerringbro, Herning, Silkeborg, Hammel og Aarhus.
 

Hvornår kan jeg komme til?

Er du interesseret kan du henvende dig her:
Tlf. nr.: 42 78 99 87
Mail: julie@dyrebar.dk
 

Hvem er jeg?

Julie Anne Sørensen, BSc., tandplejer og dyreelsker.