Anbefalinger

Rikke siger:

"Super god oplevelse. Dejligt at Bumle stadig var glad efter klipningen. Flot klipning og vil helt sikker bruge Julie igen."

Se anmeldelse på Facebook

Diana siger:

"Super dygtigt. Vores Carla er så fin og har været i de tryggeste hænder. Kæmpe anbefaling herfra os."

Se anmeldelse på Facebook

Charlotte siger:

"Super oplevelse at få klippet Fanta hos Julie. Fanta er blevet så fin og virkede tryg i situationen selv om det var første gang. Vil bestemt anbefale dyrebar og ja, vi gør det helt sikkert igen."

Se anmeldelse på Facebook

Jette siger:

"Jeg fik klippet min 6 mdr gamle Shih Tzu for første gang i tirsdags. Jeg havde forhørt mig rundt og fik af flere anbefalet Julie fra dyrebar.
Så jeg skrev til hende og fik hurtigt en tid. Synes det var enormt praktisk at hun kom hjem til mig og klippede. Jeg var spændt på resultatet, da han var blevet meget langhåret og aldrig var blevet klippet før. Julie mødte både hund og jeg med en kæmpe ro og masser af tid og tålmodighed og hun gav mig det flotteste resultat af en hundeklipning.
Jeg er SÅ tilfreds og har fået sådan en fin hund, så jeg er ikke i tvivl om hvem der skal klippe min hund næste gang.
Kan kun give Julie min varmeste anbefaling og er der noget du er i tvivl om bagefter en klipning, kan du bare skrive til hende og så svarer hun hurtigt og med rigtig gode råd.
Tak for rigtig god behandling."

Se anmeldelse på Facebook

Din mening er vigtig for dyrebar

Hvis du gerne vil give en anmeldelse på enten Google eller Facebook, kan du klikke på nedenstående som linker dig videre til anmeldelsessiderne for hhv. Google og Facebook: