Om dyrebar

Hvad er dyrebar ?

dyrebar er en mobil hundefrisør der tilbyder mobil dyrepleje for (næsten) alle slags kæledyr. Det er et nyt koncept i Danmark, hvor dyrebar kører hundesalonen ud til din kantsten. En service der er til glæde for dig og dit kæledyr.

Hvorfor vælge dyrebar ?

Hos dyrebar er dyrene i centrum, da vi mener, at vores kæledyr er dyrebare og bør behandles derefter. dyrebar kommer hjem til din adresse så dit/dine kæledyr er ved hjemmet, i trygge rammer, i en tilstand hvor pleje af pels og krop kan nydes - uden stress.
Hos dyrebar, passer vi på miljøet. Vi bruger specielle redskaber til at mindske spild af vand, vi har solceller på taget af salonen og så bruger vi energibesparende udstyr. Alle vores plejeprodukter er både miljø- og allergivenlige.

Hvilke ydelser tilbydes?

dyrebar er mere end en hundefrisørsalon på hjul. dyrebar tilbyder pleje til stort set alle kæledyr inden for
- vask og tørring
- klip af pels, hår, negle mm.
- tømning af analkirtler
- behandling af utøj
- tandbørstning, rens og pluk af ører, rens af øjne, mv.

Hvordan foregår det?

dyrebar tilbyder noget helt nyt: Mobil dyrepleje - til glæde for kæledyr og deres ejere. Alle behandlinger foretages i en salon på hjul, som er en rummelig, moderne varevogn med alle faciliteter til luksuriøs vask, tørring, klipning, rensning, osv. dyrebar kommer til dig og dit/dine kæledyr i stedet for, at du skal transportere dit/dine kæledyr langt væk i ofte utrygge rammer for at blive plejet.

Hvor?

Lige nu tilbydes mobil dyrepleje i det meste af Midtjylland og en del af Nordjylland. dyrebar tilbyder altså mobil pelspleje på din adresse i byer som Aalborg, Støvring, Hobro, Randers, Skive, Viborg, Bjerringbro, Herning, Ikast, Holstebro, Silkeborg, Hammel, Aarhus, Skanderborg, Odder og mange flere. Se dyrebars dækningskort for opdateret dækningsområde.

Hvornår kan jeg komme til?

Vil du gerne vide mere kan du henvende dig via "Kontakt" siden eller her:
Tlf. nr.: 42 789 987
Mail: julie@dyrebar.dk
Facebook

 

Hvem er jeg?

Julie Anne Sørensen, BSc., tandplejer og dyreelsker.

 

Følg dyrebar på de sociale medier:

dyrebar tager ansvar – vi støtter

Stop Papirspild mærket